Ferro Kft.

A rozsdamentes világ

Rozsdamentes anyagok kis- és nagykereskedelme, valamint feldolgozása+36 66 / 322 540Bemutatkozás

A Ferro Kft. 1988-ban alakult négy magánszemély részvételével. A családi cégben a klasszikus lakatosipari munkák mellett sorozatgyártásban készültek a tehergépkocsi felépítményei illetve különböző méretű csőbilincsek.

1995-től rozsdamentes Inox anyagok kereskedelmével, feldolgozásával bővült a cég profilja, amelyben 2005-re a régió legnagyobb kereskedőjévé és egyedi termékgyártójává nőtte ki magát. Partnereink között köszönthettünk sok neves fémipari gyártó vállalatot, élelmiszeripari céget, amelyek saját karbantartó műhelyükben dolgozták fel a tőlünk megvásárolt lemezeket, szálanyagokat, számos önkormányzatot, amelyek fürdőberuházásaikhoz, kórház felújításaikhoz, stb. vásárolják az Inox anyagokat. Továbbá a régióban számos kisvállalkozás, fő alapanyag beszállítói vagyunk.

A kereskedelmi tevékenységünket a következő szolgáltatásokkal bővítettük:

  • Inox hegesztés
  • Méretre történő lemezvágás
  • Lemezhajlítás
  • Szegecselés
  • Gyors, pontos kiszállítás
  • Területi képviselői rendszer révén helyszíni szaktanácsadás

2007-től alumínium anyagokat is forgalmazunk, valamint mindennemű fémmegmunkálással, egyedi és kisszériás sorozatgyártással is foglalkozunk. Ezen kívül kisipari, nagyipari, házi használatra szánt berendezések-, szerkezeti elemek-, korlátok, tárolók, keverők, nagykonyhai berendezések gyártását is vállalunk. A berendezések teljes kivitelezését, összeállítását, összeszerelését is végezzük. Pl. elektromos keverőtartályok.

Cégünk rozsdamentes anyagok raktározásával, felhasználásával és kereskedelmével, professzionális technológiák használatával, nagy gyakorlattal, gondos odafigyeléssel, pontos munkával biztosítja a megrendelőink tökéletes kiszolgálását.

Igyekszünk ügyfeleink igényeit a legmesszebbmenőkig figyelembe venni, díjmentes felmérést és egyénre szabott árajánlatot készíteni.

Készséggel segítjük partnereinket, vásárlóinkat abban, hogy a vállalkozásához, otthonához a legoptimálisabb anyagokat, megoldásokat választhassák. Cégünk garanciát vállal munkáira, és az általunk képviselt anyagokra. Céges és egyéni vásárlóinkat professzionális tanácsadással, áru kiszállítással segítjük.

2012-ben vezető és tulajdonosváltás történt a cégben, amelynek következtében az eredeti tulajdonosok átadták a vezetést a családok fiatalabb tagjainak, akik a régi értékeket megőrizve, kellő tapasztalattal, szakértelemmel, szervezet és technológiai fejlesztéssel új lendületet adnak a vállalatnak!


Halgassa meg PR megjelenésünket
a Csaba Rádióban:


Reklámspot a Csaba Rádióban: